12 Ağustos 2011 Cuma

eleştiri.

küserim, gücenirim diye beni eleştirmemezlik etmeyin.
yanlışımı gördüğünüzü düşündüğünüz an hakaret etmemek ve saygı sınırları içerisinde kalmak koşuluyla en sert tenkitlerinizi yapabilir, yakama yapışabilirsiniz.
öncesinde cevabını istediğiniz bir soru olursa da seve seve yanıtlarım.

7 yorum:

  1. hocam siz bizim kiymetlimizsinizz, hadi diger arkadaslari bilmem ama benim oyle, turkceye hakimiyetinizle cumlelerinizi secisinizle gercekten sevdigimiz bir abi oldunuz. bunu asla yalakalik olarak almayin. borsa sitelerinde nice burnu havada tip var, efendiliginizle gonulleri fethettiniz abicim. saygilarr.

    YanıtlaSil
  2. estağfirullah sn kafein, söylediklerinizi bir iltifat olarak kabul ediyorum. eksik olmayınız.

    YanıtlaSil
  3. Değerli hocam ağzına yüreğine emeğine sağlık aşağıdaki satırları okurken , hiçbir hisse önerisinde bulunmasanız dahi bize birçok şey kattığınızı tabir-i diğerle balık tutmayı öğrettiğinizi hissettim.Okumayı bu kadarda keyifli hale getirdiğiniz için ayrıca tşk ederim.selam ve dua ile...eczmurat

    YanıtlaSil
  4. yo hayır, söylediklerim karşımdakinin anladığı kadardır. o sizlerin idrak gücünden kaynaklanıyor. halbuki benim tek yaptığım bir kaç satır arası bilgiyi aktarmak, hepsi bu.
    selamlar...

    YanıtlaSil
  5. Hocam bir arkadaşımın önerisiyle kiler aldım.maliyet 7 şuan kağıdın durumu malum kağıdın şuan ki durumu ve geleceği için ne düşünüyorsunuz, önerileriniz nedir.yardımınız için şimdiden tşk ederim.ecz.murat-ist

    YanıtlaSil
  6. birazdan bakacağım değerli murat...

    YanıtlaSil
  7. sayın lefewre, kendinizden biraz bahsedermisiniz?hani blogun bir köşesinde,hakkımda...adlı bir başlık ile, kaç yaşındasınız, kimsiniz, ne yaparsınız sizi biraz tanısak? Ben hisse.net ten takipçiniz PATRIOT...gerçekten en değerli bulduğum yazarlardandınız,ilgiyle takip ediyorum,sık kullanılanlara aldım bile sayfanızı:)

    YanıtlaSil